SBO De Lings - Tegelen
MENU

Thema opening 'Piraten'

Unit groen is gekaapt!

"O jee, unit groen is gekaapt!" Door de hele school was dit bericht te lezen. In de middag kwamen er 2 hele gekke piraten binnen!!
Ze hadden allemaal piraten opdrachten mee; zo moesten we gouden munten splitsen, ouderwets sjoelen (en punten optellen), de met een sabel doorgesneden lettergrepen weer aan elkaar plakken en de landen van Europa en de wereld weer bij elkaar puzzelen. We werkten met de groepen door elkaar, 2 kinderen van elke klas. Iedereen hield rekening met elkaar en zorgden ervoor dat alle kinderen blij waren met de groepjes. Wat een toppers zitten er in unit groen en wat kunnen ze dit al goed! Na een tijd waren alle opdrachten op een goede manier voltooid en ja hoor we konden de schatkist openen!! WAUWWW!! Wat een toffe beloning zat daar in!!

Weet je wat gek was.. Op het laatst dachten we dat er nog maar één piraat was... Alleen de juf was nog verkleed... Maar de leerkrachten bleven vertellen dat er 2 piraten voor de klas stond. Wat bleek? Tegenwoordig bestaan er ook nog piraten!! Er worden nog steeds schepen gekaapt op een geweldadige manier, alleen hebben ze niet meer van die gekke kleding aan! ;)
We zijn benieuwd wat we nog allemaal gaan doen met dit thema, tof!