SBO De Lings - Tegelen
MENU

Welkom in de groep van juf Michelle, juf Paulien en juf Michèle

Michelle Voss

Leerkracht

Paulien Timmermans

Leerkracht Jonge Kind

Laura Hanraets-Spruijtenburg

Onderwijsassistente

Michèle Bedaux

Leerkracht Jonge Kind

Ayse Berk

Onderwijsassistente

Hallo allemaal!

Welkom op de groepspagina van de jonge kindgroep van juf Michelle, juf Paulien en juf Michèle. In onze groep wordt volop gespeeld, gewerkt, ontdekt en geleerd! We zijn nu met 10 kinderen in de groep. Juf Michelle werkt op maandag tm woensdag. Juf Michèle werkt op donderdag en juf Paulien werkt op vrijdag. Onze onderwijsassistentes juf Laura en juf Ayse werken in beide jonge kind groepen. Juf Lieke helpt ons op vrijwillige basis. 

Dagelijks staan de kleurenmonsters bij ons centraal. Hoe voel je je en hoe kunnen we helpen dit op te lossen? Op deze manier kunnen we elke dag beter om gaan met onze gevoelens en die van de ander.

Vanuit een thema dat past bij de interesses van de kinderen, spelen en werken wij in hoeken en met materialen, doen we activiteiten in de kring en natuurlijk spelen we ook veel buiten! Want spelen is leren! Al spelend komen wij in aanraking met taal en rekenen en krijgen we elke dag wat meer grip op de wereld om ons heen. Wanneer kinderen interesse laten zien voor de geletterde en gecijferde wereld, kunnen ze starten met het leren lezen en rekenen. Deze schoolse vaardigheden worden ook thematisch aangeboden en in begeleide kringactiviteiten.

Elk kind mag zich ontwikkelen op zijn eigen tempo en krijgt aanbod dat bij hem past. Wij volgen het kind!

We werken altijd vanuit de beleving van de kinderen. De kinderen bedenken onze thema´s. Dit doen wij samen met de andere jonge kind groep. Wil je weten wat wij allemaal leren en doen? Klik eens op het tabblad 'jonge kind groepen'.

 

Groetjes juf Michelle, juf Michèle en juf Paulien